Лазерен център МЕЛАНИ Ви предлага професионално, трайно и безболезнено обезкосмяване.

Системата за IPL фотоепилация позволява индивидуално прилагане на процедурата според особеностите на вашата кожа.
Фотоепилацията е подходяща за прилагане при тъмна както и светла пигментация на космите. Сивите и чисто белите косми не се повлияват от процедурата, поради недостатъчно количество на меланин.

Всеки клиент на лазерен център МЕЛАНИ получава безплатна консултация относно състоянието на кожата и препоръка за подходяща процедура за постигане на желаното обезкосмяване.

Защо ФОТОЕПИЛАЦИЯ с IPL?

  • За дълготрайно и безболезнено обезкосмяване
  • Решава проблема с врасналите косми.
  • Може да се прилага на различни типове кожа
  • Няма странични ефекти

Фотоепилацията с IPL е подходяща за бременни жени, болни от диабет, онкоболни, хора с чувствителна към светлина кожа, както и за хора изложени на постоянна пряка слънчева светлина.
Процедурата фотоепилация може да се прилага в зоната на лицето, ръцете, гърдите, корема, гърба, краката и в интимната зона.

Поне 2 седмици преди процедура космите не трябва да бъдат махани/изтръгвани чрез кола маска, епилатор или пинсета. Препоръчваме да обръснете зоната, която ще бъде третирана 3-4 дни преди посещението си при нас.

По време на терапията се повлияват приблизително 50% от космите, а именно тези намиращи се във фаза на растеж. Ето защо се извършват няколко процедури до постигане на желания резултат. Техният брой варира от 6 до 8 през интервали от 21 до 28 дни, което се определя основно от смяната на фазите на растеж на космите. В края на терапията около 90% от космите са премахнати, а останалите 10% от тях са станали по-тънки и светли.

Ефектът от процедурите фотоепилация е за поне 2 г. при добро хормонално състояние.

Технологията с която работим

Лазерен център МЕЛАНИ е оборудван с последно поколение уреди, които Ви гарантират ефективна, сигурна и трайна епилация.
Апаратурата за IPL фотоепилация е подходяща за повечето типове кожа от 1ви до 4ти фототип, както и за кожи с тен от слънце или солариум.


Diode-laser+elight