Лазерен център МЕЛАНИ Ви предлага най-ефикасната епилация. Без болка и с гарантиран ефект!

Лазерната епилация се превърна в една от най-популярните козметични процедури в света.
Лазерен център МЕЛАНИ Ви предлага лазерна епилация и естетични процедури с последна генерация лазерно оборудване за отлични и дълготрайни резултати.

Лазерната епилация е изключително ефикасен и сравнително безболезнен начин да се преборим с нежеланото окосмяване на обширни зони на тялото, и не на последно място в дългосрочен план тя е финансово изгоден метод.

Предимствата на лазерната епилация пред другите методи са много.

  • Благодарение на лазерната епилация ще имате гладка и секси кожа… завинаги
  • Може да бъде правена по всяко време на годината
  • Процедурата е приложима и за пациенти както с тъмна така и със светла кожа. Подходяща е за кожа от 1 до 4 фототип
  • Ще забравите за неудобството от израстналите косми между процедурите с кола маска или с електрически епилатор
  • Лазерната епилация за трайно обезкосмяване ще ви спести време и струва много по-малко отколкото обезкосмяването с други методи за епилация
  • Епилацията с лазер премахва врастналите под кожата косми причиняващи дискомфорт и инфекции

Какво още трябва да знаете за процедурата

Зоната за лазерна епилация трябва да бъде чиста и суха.
Използването на специална охлаждаща система и гел помагат на лазерната светлина да проникне дълбоко в кожата и да унищожи корена на косъма, като същевременно защитават горните слоеве на кожата.
Използването на защитни очила е както за пациента така и за извършващият процедурата задължително, за да се предотврати попадането на лазерната светлина в очите.

Лазерът се настройва индивидуално спрямо цвета на Вашата кожа и окосмяването, дебелината на косъма и зоната на окосмяване.
Непосредствено преди първата лазерна процедура се прави тест върху малък участък от кожата, за да се провери поносимостта към лазерно третиране.

След процедурата е възможно третираната зона да е зачервена, а космените фоликули по-забележими. Това е нормална реакция, която изчезва до 48 часа.
Лазерните процедури се повтарят в интервали от 4 до 8 седмици в зависимост от окосмяването на пациента, докато то се елиминира напълно.

Зони за които метода на лазерна епилация е подходящ

Епилация на лице, епилация на гърба, епилация на гърдите, епилация на крака, епилация в интимната област, други зони за лазерна епилация, лазерна епилация за лечение на врастнали косми.

Лазерна епилация апаратура

Лазерен център МЕЛАНИ е оборудван с най-новата и съвременна апаратура, за да гарантира ефективен, сигурен и траен резултат.
Диоденият лазер е подходящ за различни типове кожа и се прилага както при жени така и при мъже.


Diode-laser+elight